Bine ati venit !

Trandafirul

de Jericho

   

 Trandafirul de Jerichon, planta nemuritoare


Trandafirul din Jericho provine din regiunile desertice ale Iordaniei si Israelului si se mai numeste planta Invierii. Se povesteste ca Fecioara Maria plecand din Nazareth inspre Egipt in cautarea unui adapost a binecuvantat aceasta planta astfel daruindu-i viata vesnica.

Totodata datorita acestei intamplari i se mai spune si „Trandafirul Sfintei Maria“ si „Mainile de rugaciune ale Mariei“.

Este simbolul norocului, dragostei si bunastarii. Un adevarat miracol al naturii.

Cine vede pentru prima oara trandafirul din Jericho, nu va crede ca este posibil ca acest ghem, aparent fara viata, sa se transforme in cateva ore intr-o planta verde, catifelata.

Daca vreti sa lasati acest “ghem” sa se desfaca, il puneti sub jetul de apa usor calduta 2-3 secunde apoi intr-un vas intins cu putina apa, astfel incat radacina sa ajunga la apa. Dupa cateva ore, planta se deschide si devine verde. Apa se schimba zilnic. Trandafirul de Jericho se poate lasa in apa timp de 5 – 6 zile.

Aceasta planta de desert are nevoie de foarte putina apa. De aceea, dupa aceasta perioada in care a fost tinuta in apa, planta are nevoie de o perioada fara apa. Pentru aceasta, trandafirul se va scoate din apa si se va pastra uscat, timp de 3-4 saptamani.

Procesul este repetitiv, astfel incat dupa aceasta perioada de “odihna”, “ghemul” poate fi readus la viata din nou. In stare uscata, trandafirul se pastreaza zeci de ani, astfel se poate transmite din generatie in generatie pastrandu-si aceleasi proprietati.

Tradafirul din Jericho are si utilitate practica. In stare umeda, absoarbe fumul de tigara si imbunatateste aerul. In stare uscata, indeparteaza insectele daunatoare din locul in care este pastrat. Se spune ca are un rol in diminuarea insomniilor, atunci cand este pastrat sub pat in dreptul capului.

Trandafirul de Jericho are proprietati miraculoase. Casa care ingrijeste aceasta planta va fii bogata in iubire, fericire si bunastare.

Apa in care a stat trandafirul de Jericho timp de o zi este imprastiata prin casa pentru a absorbi energiile negative si pentru a proteja membrii familiei.

Cei interesati ma pot contacta la email:  rosa_di_jericho@yahoo.com

sau direct la   contact

 sau la mobil nr.:  0039 328 086 2262